Година духовного спілкування “Ходила світом радісна новина, лунала сину Божому хвала”

Свято Різдва чекають з нетерпінням і дорослі, і малі. Воно приносить чимало радощів, веселощів та солодощів. Свято тішить своїм затишком, спокоєм та надіями на краще майбутнє.

09.01.2018 року бібліотека-філії №12 с. Микитинці, (вул. Грицишина,10) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради, з нагоди святкування Різдва Господнього, провела годину духовного спілкування “Ходила світом радісна новина, лунала сину Божому хвала”. Після святкового Богослужіння на захід завітали учасники Народного аматорського хору духовної музики “Сяйво”. Бібліотекар пригостила присутніх теплим чаєм зі смаколиками, та розповіла про традиції та звичаї святкування Різдва. Лунали колядки та віншування, лунала сину Божому хвала!

Різдво є одним з найбільших християнських свят року. У цей день два тисячоліття тому народився Син Божий, Ісус Христос. Символ цього свята – зелена ялинка. Зірка, яка зазвичай красується на верхівці дерева, − символ Вифлеємським пастирям.
Різдво Христове – це свято миру, добра, злагоди в родині. Тому, в кожній сім’ї повинні прославляти народження Ісуса. І тоді кожен отримає те, що він хоче.
Відповідальна за захід : Вовк О.М

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top