Година-дискусія «Вибір професії – реалізація мрій»

11 квітня 2018 року о 14.30 год., в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) МЦБС Департаменту культури міської ради пройшла година-дискусія «Вибір професії – реалізація мрій».

Юнаки та дівчата захищали своє право на вибір професії, та аргументували, чому саме ця професія є пріоритетна у їхньому виборі.
Робота і все, що з нею пов’язане, займає більшу половину життя людини. Знайти себе в світі професії – означає дістати можливість гідно заробляти, відчувати себе потрібним людям, максимально повно розкрити свої здібності. І тут найважливіше — не схибити.

Є така притча:
Якось один народ вів нелегку боротьбу проти загарбників. І коли всім стало ясно, що вони програють битву, вояки вже не вірили своєму воєначальнику, пішла паніка, тоді люди обернулися до Господа і попросили: «О, Господи, допоможи нам, покажи, де та людина, яка поверне військо і надихне його на перемогу над ворогом!» Господь змилувався й показав дім, де жила така людина. Це був дім шевця. Отже, людина, яка могла бути генералом, шила не дуже гарне взуття, а бездарний генерал вів військо до поразки. В чому ж суть притчі? Відповіді учасників були дуже різноманітні і цікаві, але притча надихнула всіх задуматися, що саме хочеться робити в житті – шити, будувати чи лікувати.

Година-дискусія пройшла цікаво і динамічно.
Відповідальна за проведення Лесик Л.А.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top