Година відваги «Болючий щем про тих солдат, які навічно стали журавлями»

15 лютого 2018 року виповнюється 29 років з того дня, коли останній радянський солдат залишив негостинну землю Афганістан, де на протязі десятиліття виконували свій інтернаціональний обов’язок сотні солдатів. Сьогодні ця дата називається як День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

З цієї нагоди в бібліотеці – філії №8 (вул. Блавацького,1) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулась година відваги. Переглядаючи відеоролики «Героям афганської війни присвячується», «Афганістан – наша пам’ять і біль» перед очима учнів на екрані розгорталися кадри воєнної хроніки, хвилювали до сліз рядки солдатської поезії, пісні, народжені тією війною. Ми повинні пам’ятати тих, хто її пережив, тих хто не дожив, не доспівав, не до кохав особливо в умовах війни, що точиться сьогодні, адже сьогодні Україна захищає на Сході свої кордони, свою землю.

Тож закликаю всіх нас цінувати і плекати власну державу та зміцнювати її непереможний соборний дух!. Вічна пам’ять загиблим!.
Увазі присутніх була представлена виставка – інсталяція «Їхній подвиг буде жити у віках».

                                                            

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top