“Герої Майдану – полум’яні серця”

“Злетіла ввись Небесна Сотня,

а кат зарився десь в багно…

Скарає меч його Господній

і суд людський усе одно!”

(Пам’яті Романа Гурика)

Вшановуючи Героїв Небесної Сотні у п’яту річницю працівники  краєзнавчого відділу ЦБ та кімнати-музею І.Франка (вул. Г. Мазепи, 1), Центральним Народним Домом № 1 Департаменту культури Івано-Франківської міської ради був проведений захід “Герої Майдану – полум’яні серця”.

Розпочала дійство завідувач відділу краєзнавства ЦБ Паркулаб Г. Господньою молитвою “Отче наш…” і хвилиною мовчання.

Модератор – Юлія Данилюк – поділилась своїми почуттями і  враженнями від тих трагічних подій. І як заповідь прозвучали її слова: “Запам’ятаймо їх, вкарбуймо в серце кожне обличчя Героїв, які спонукають нас своїми думками, вчинками берегти найсокровенніше – любов один до одного, любов до України ”.  До слова було запрошено: учницю ЗОШ № 25 Фернюк Т., ученицю юридичного коледжу ПНУ ім. В. Стефаника Гультайчук А., які зачитали свої поетичні рядки; Левицьку Н., яка виконала пісню О. Білозір та власний вірш про Героїв Майдану. У заході взяли участь Дейнега Р. та гурт “НьюФран” (керівник Микитюк І.), які виконали ряд патріотичних пісень.

З книжковою виставкою “Душі не гаснуть! І вічно зорями світять з пітьми” ознайомила  присутніх завідувач відділу краєзнавства ЦБ.

Матеріал підготували працівники краєзнавчого відділу ЦМБ.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top