“В чистих барвах як обнова, вся планета кольорова”

На порозі літо. Перший день літа – це день дитинства, адже 1 червня ми святкуємо Всесвітній день захисту дітей. Дитинство це чудова пора сподівань на здійснення мрій, це перші казки, перші вірші, перші улюблені книжечки. Це свято ще називають Днем радості та та одвічної любові, адже для щастя дітворі потрібні іграшки, книги, багато сонця, усмішки дорослих і радість світла у кожному домі.

Цікаве та змістовне свято для дітей підготували працівники бібліотеки – філії №1 по роботі з  дітьми,  яке  відбулося  в  парку культури та відпочинку ім. Т. Г.  Шевченка. Діти активно спілкувалися, грали в ігри, свої художні здібності проявили в конкурсі малюнків на асфальті “В чистих барвах як обнова, вся планета кольорова”. Дітлахи  з задоволенням малювали сонце, квіти, мир у своїй уяві. Гарний настрій подарували веселі ігри і цікаві вікторини. Наймолодші залюбки гралися у  гру “Весела скринька” – відгадували героїв відомих казок. Цікавою та пізнавальною була експрес – інформація “Знай свої права, дитино”.   

Діти були активними і залишились дуже задоволеними. Ми сподіваємось, що малеча отримала заряд бадьорості і позитивної енергії, та багато нової  і цікавої інформації про книги, які можна прочитати, завітавши до дитячої бібліотеки по вулиці Мазепи 11 – А.

Свято завершилося, а бібліотечне літо тільки починається. Запрошуємо всіх бажаючих до бібліотеки.

Відповідальна за проведення заходу Марковська О. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top