«В країні Ввічливості»

14 листопада працівники центральної бібліотека для дітей (вул. С. Бандери, 8) Департаменту культури івано-Франківської міської ради завітали до учнів 2-В класу школи № 26 та провели годину етикету «В країні Ввічливості».

Яку людину ми називаємо ввічливою? Що варто знати, щоб не очолити десятку найбільших нечем? Бібліотекарі розповіли, діти приєдналися до спілкування, а деякі моменти мотали собі на вуса! Розмова була й про то, як вітатися, коли і як дякувати, як ходити в гості, як поводитися за столом.

 Діти згадували Золоті правила ввічливості у спілкуванні з іншими людьми, з природою, з самим собою. Спільними зусиллями створювали Дерево ввічливості. Наводили ситуації з власного життя, як гарне відношення до інших людей приносило добро, світло, радість, і всім навколо ставало тепліше і приємніше.

Дітям прочитали кілька оповідань В. Сухомлинського, Л. Забашти, О. Лущевської та М. Слабошпицького з книжок серії «Сонечко» та «Веселка».

На завершення заходу діти пообіцяли дотримуватися Золотих правил ввічливості, бути чемними та заохочувати до цього інших.   

Відповідальна за підготовку та проведення заходу Атаманюк Леся.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top