“Вічна  музика світу- кохання”

14 лютого 2018 року о 15: 00  на абонементі ЦБ (вул. К. Данида,16) Департаменту культури міської ради  відбулася літературна молодіжна  валентинка “Вічна  музика світу- кохання”.

Валентинки – маленькі вітальні листівки у вигляді сердечок, з добрими побажаннями, словами кохання, пропозиціями руки та серця чи просто жартами, які не підписують, і той, хто отримує, повинен сам здогадатися від кого вони.

То ж працівники абонементу підготували такі символічні валентинки для своїх користувачів у різних форматах.

Так у сховках виставки-сундучка “ Вічна музика світу – кохання” знайшли собі місце цікаві книги-історії, що відкривають завісу потаємного життя зірок та знаменитостей, щасливі та водночас складні стосунки  в житті відомих людей (розділ “З любов’ю і журбою на одинці”).  Темі кохання в класичній літературі, яка відображає віддані, шляхетні почуття, присвячений  розділ ”Все починається з любові”. А молоді дівчата, мріючи про романтичну “валентинку”, із задоволенням   зачитувалась поезією сучасних авторів Любомира Винника, Богдана Кирсти та інших, представлених розділом “Вічна загадка любові”. З прозовим словом про кохання знайомить і розділ “Нас любов лише підносить”. Рекомендуючи книги-”валентинки”, бібліотекар порадила більше  читати і зачитуватись книгами  про щасливе кохання і воно обов’язково прийде.

Глибше, емоційніше розкрити тему заходу допомогла і нестандартна, креативна форма “валентинки”- виставка бібліосушка “На крилах любові”. При її організації використовувались інформаційні матеріали з доповненням різних хєнд-мєйк предметів. До підготовки такої виставки бібліотекарі підходили творчо і з натхненням, намагаючись створити своє власне бачення і святковий настрій. А літературні перли-вислови  відомих письменників (ідея і розробка дизайну- книгарня “Є”) представлені на бібліовітрині захоплювали як користувачів бібліотеки, так і просто перехожих, що надавало заходу живого дихання.

В бібліотеці панувала атмосфера тепла, щирості, любові і натхнення. Бібліотекарі познайомили присутніх з історією Дня Святого Валентина, розповіли про традиції його святкування          в світі і вУкраїні.  Користувачі обмінювались валентинками і висловлювали своє ставлення до свята закоханих: хтось його чекає з нетерпінням, натхненно вибираючи оригінальні подарунки, а інші просто ігнорують.

Багатокольорова мозаїка різноманітних бобліовалентинок краще всяких слів переконують, що сила кохання безмежна!!!

Захід підготовлений для юнацтва, відповідальні –  Кирста О. М., Данилів Л.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top