Візитівка історичної події «Соборність України: від витоків до сьогодення»

22 січня 2019 року о 14: 00 в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) Департаменту культури Івано-Франківської міської бібліотеки відбулася презентація візитівки історичної події «Соборність України: від витоків до сьогодення». Ця друкована продукція приурочена до Дня Соборності України.

22 січня, 2019 року на Софійській площі, на вічі, було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. Об’єднання УНР і ЗУНР реалізовувало ідею соборної територіальної єдності, відродження та утвердження демократичної, незалежної, вільної України.

Офіційно в Україні День соборності відзначають з 1999 року.

Візитівка складається з двох частин:

«Тільки разом збережемо незалежність»

«Історичні події ХХ століття, що були визначальними для українського державотворення»

Також візитівка вміщує інформацію про місце знаходження читального залу ЦБ МЦБС, контакти та посилання в соціальних мережах, логотип бібліотеки. Дизайн візитівки витриманий в національних жовто-синіх кольорах.

Мета візитівки: популяризація історичної події, виховання у молоді почуття патріотизму, національної гідності, любові до Батьківщини; розуміння своєї причетності до всіх подій, які відбуваються нині в Україні, формування активної громадської позиції щодо соборної, єдиної, цілісної Української держави.

Майя Шегда, керівник клубу «Діалог» презентувала присутнім візитівку і коментувала значення Соборності України для демократичного становлення нашої держави.

Логічним доповненням до презентації історичної події стала тематична виставка «Україна Соборна: наша гордість і слава»

Автор Майя Шегда.

Редактор – Світлана Балабан

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top