Всеукраїнський день бібліотек

screenshot_130 жовтня 2016 року в читальному залі ЦБ Івано-Франківської МЦБС (вул. П.Орлика, 5) пройшли урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Для бібліотекарів у вересні є особлива дата – 30 вересня. Саме у цей день, починаючи з 1998 року, згідно з Указом президента України бібліотечні працівники відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Ми пишаємося тим, що маємо це свято, як вияв глибокої поваги до нашої праці, як визнання державою суспільної значимості бібліотек, що стали однією з вагомих складових частин інформаційної структури суспільства.

Це свято – чудова нагода переосмислити свій вибір професії, її значення для соціуму, це можливість оцінити свої досягнення, здобутки, і заради об`єктивності проаналізувати недоліки, а ще заглянути за професійні обрії, окреслити перспективи.

screenshot_4

Бібліотекарів прийшли привітати секретар міської ради Савчук О.В. , заступник міського голови Левицький О.М., заступник директора Департаменту культури Никорак Л.Я.  Гарний настрій на святі дарували тріо бандуристів “Намисто”, народний аматорський  хор “Відродження”, учасники гуртка художного читання “Промінь”.screenshot_3

Чудовий, сонячний день, неповторні осінні барви, щирі слова привітань, виступи мистецьких колективів, вручення грамот – все це промайнуло візерунками святкового калейдоскопу. А на згадку залишився гарний настрій і промовисті світлини…screenshot_2

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top