Всеукраїнська “Тиха вечірка “Good Silent Party ІІ”

23 березня 2019 року з 18:00 до 20:00 в читальному залі центральної міської бібліотеки (вул. Пилипа Орлика,5) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, відбулась тиха вечірка “Good Silent PartyІІ”.

Працівники відділу обслуговування ЦМБ та організатор – учасник гурту «Physalisovi» Дмитро Долгіх-Черниш підтримали ідею проведення вечірки такого формату, а ініціатором стала Луганська обласна універсальна наукова бібліотека, радіопартнер – мандрівне Radio “SKOVORODA”.

Онлайн-радіо приїздило зі Львова до Старобільська, Луганської області, звідки і відбувалася трансляція вечірки. Виступ діджея, інтерв’ю з головним гостем вечірки – письменником, лідером гурту “Жадан і Собаки” Сергієм Жаданом, спілкування з усіма учасниками вечірки – ось таке було наповнення ефіру.

Radio “SKOVORODA” здійснювало онлайн-трансляцію по всіх бібліотеках-учасницях (а їх аж 25), радіодіджей підбирав найкрутіші треки.

Всі, хто не забув взяти з собою заряджений телефон і навушники, завантаживши застосунок Radio “SKOVORODA” із офіційного сайту, мали можливість задавати питання самому Сергію Жадану, змістовно онлайн-спілкуватися, а ще насолоджуватися міксом нової української танцювальної музики та танцювати.

Може хтось скаже: ”…було мало людей…”, та з огляду на те, що такий формат масової роботи в нас проводиться вперше і можливо, було недостатньо реклами чи організації, ми радіємо, що змогли долучитися до такого грандіозного проекту. Адже ідея проведення “Тихої вечірки” справді чудова, тому що, метою заходу є популяризація сучасної української культури, а, саме, літератури та музики, а ще вихід за межі стереотипів. Ми підтримуємо новаторів і також хочемо показати нашу бібліотеку зовсім новим простором, що об’єднує прогресивних та сміливих. Ми дуже хочемо, щоб ця ідея мала продовження, бо саме на такій вечірці, молоді люди зможуть цікаво і з користю провести час, поділитися морем позитивної енергетики, побачитись із давніми друзями, з якими не завжди виходить зустрітись в будні дні. . А приєднатись до такої вечірки надалі, зможуть усі, хто має Інтернет, навушники і бажання випробувати новий формат проведення дозвілля.

Ми, в свою чергу, завжди раді зустрічати в бібліотечних стінах небайдужих молодих людей. В нас раді кожному, хто переступив бібліотечний поріг, адже кожен – це невичерпний Всесвіт, який може яскраво доповнити будь-який захід навіть звичайною посмішкою.
Тож чекайте нових афіш про проведення цікавих креативних заходів.

“Тиха вечірка “Good Silent Party ІІ” проведена для молоді, відповідальні: організатор Дмитро, кореспондент Тарас Гашевський та завідувач відділу обслуговування ЦБ Кирста О.М.

Інформаційна підтримка: ОТБ “Галичина”, UA:Карпати.

Інформацію підготувала Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top