“Вона – наш витвір, наша мрія, Соборна вільна Україна”

 “Київ, срібна хуртовина,

                                                                           Двадцять друге січня

                                                                           Об’єдналась Україна

                                                                           Західна і Східна”

(О. Лупій)

22. 01. 2019 р. в бібліотеці-філії №13 (с. Хриплин, вул. Берегова 4 в) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулася історична хвилинка “Вона – наш витвір, наша мрія, Соборна вільна Україна”.

Бібліотекар розповіла присутнім про важливе значення цієї історичної події, що своїми витоками сягає ще в часи Київської Русі. Учасники заходу пригадали видатних українців, дізналися про всеукраїнську акцію “живий ланцюг” між Київом, Львовом та Івано-Франківськом, яка відбулася 1990 року та символічний загальноміський “ланцюг єднання”, учасниками якого стали вони самі.

Захід доповнила книжкова виставка “Соборна мати-Україна, одна на всіх, як оберіг”, на якій представлені книги, що висвітлюють тернистий шлях нашої країни до Соборності та Незалежності. 

Бібліотекар закликала присутніх до єдності, поваги та розуміння одне одного, адже від нас залежить якою буде наша держава. І тільки разом, в єдності, збережемо нашу незалежність. Будьмо розумними, не втрачаймо пильність, не даймо колесу історії повернутися назад.

Відповідальна за захід Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top