Волонтерська піар-акція на підтримку проекту “Від існування до життя, від ізоляції до свободи”

Презентація концепції майбутнього будиночка підтриманого проживання для сиріт з інвалідністю “Оселя Віри, Надії,  Любові”

Благодійної організації “Українська Благодійна Мережа” та  Мар’яни Сурмачевської.

У Всесвітній День Волонтера 5 грудня 2018 року на вулицях міста та в бібліотеці протягом дня працівники абонементу ЦБ (вул. К. Данила, 16)  Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради проводили волонтерську піар-акцію на підтримку проекту “Від існування до життя, від ізоляції до свободи”: презентація концепції майбутнього будиночка підтриманого проживання для сиріт з інвалідністю “Оселя Віри, Надії, Любові” яка відбудеться 6 грудня 2018 року о 18:00 на Promprylad Renovation, за організації  Б О “Українська Благодійна Мережа” та  Мар’яни Сурмачевської.

Бібліотекарі власноруч виготовили інформаційні піар-листівки  про проведення проекту та роздаючи їх, розповідали мешканцям міста та користувачам бібліотеки  про переваги спільнот підтриманого проживання у громаді над дитячими інтернатами для сиріт з інвалідністю, а також знайомили із історіями життя  Уляни, Любові, Василя та Ігоря – майбутніх мешканців “Оселі Віри, Надії, Любові”, яку створює Б О “Українська Благодійна Мережа” у містечку Обертин.

Хто такі мешканці інтернатів? Як вони живуть, чого прагнуть, що можуть запропонувати суспільству? Чи можуть вони жити не в інтернатах, а в звичайних будинках, але з необхідною їм підтримкою?! Як зараз насправді до них ставиться суспільство? Відповіді на численні запитання кожен отримає відвідавши презентацію проекту. Не будь байдужим, підтримай проект “Від існування до життя, від ізоляції до свободи”, відвідавши його презентацію.

Також в цей день бібліотекарі нагадали своїм користувачам про продовження акції  розповсюдження благодійних листівок “Допоможи листівці зробити добру справу!”

Захід проводився для широкого кола користувачів. Відповідальна – Кирста О.М.

Відгук про захід у соціальних мережах:

Віктор Деметер: Якби наша влада була як ці прості люди - волонтерами, то я думаю світ би став кращим. Якби наші депутати, міністри хоча б задумались як би таким дітям та людям з особливими можливостями допомогти, то вони б себе не відчували самотніми, і було б усе добре… А Вам (працівники абонементу ЦБ) я вдячний що робите таку нелегку справу, Ви молодці, хай Вам Бог дає сили та здоров'я.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top