Волонтерська зустріч працівників абонементу ЦБ з дітьми-сиротами, вихованцями Залучанського та Коломийського дитячих будинків-інтернатівпід час презентації виставки творчих робіт “Пташка”

2 березня 2019 року працівники абонементу ЦБ (вул. К. Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, в рамках волонтерської підтримки, разом із іншими волонтерами БО “Українська благодійницька мережа” ( керівник Василь Футерко в Івано-Франківській обл.), зустрічали в обласному центрі вихованців Залучанського та Коломийського дитячих будинків-інтернатів, які завітали на презентацію виставки творчих робіт “Пташка”.

Дана виставка була представлена в Івано-Франківському академічному обласному театрі ляльок ім. Марійки Підгірянки роботами Люби Оробець – вихованки Погонянського психоневрологічного інтернату та Уляни Белей – вихованки Залучанського дитячого будинку-інтернату. Також на виставку привезла свої роботи ще одна вихованка Залучанського дитячого будинку-інтернату – …Даринка Паленко, яка перебуває на реабілітації після складних операцій. ЇЇ робіт небагато, проте вони дуже цікаві.
Відкрила виставку представник Івано-Франківського академічного обласного театру ляльок ім. Марійки Підгірянки, привітавши Любу Оробець та Уляну Белей з чудовими роботами, подякувала волонтерам Віті Лотоцькій та Зоряні Рей, а також всім, всім, всім, хто долучився до організації такої неперевершеної і дуже потрібної виставки.
Неймовірні професійні роботи із своєю творчою технікою та своєрідним мистецьким стилем захоплювали присутніх на презентації. Пропонуємо і вам переглянути деякі з них.

А ті, хто ,можливо, захоче деякі придбати собі, чим підтримає творчість та й життя дітей сиріт з дитячих будинків-інтернатів, може звертатися за інформацією до Благодійної Організації “Українська благодійницька мережа” (Шота Руставелі, 1, Офіс № 5 ,тел. 0673405363, а також на абонемент ЦБ (вул. К. Данила,16), де розповсюджуються листівки, виготовлені за ілюстраціями робіт Люби Оробець та Уляни Белей, та й інших вихованців сиротинців.


Непідкупні щирі емоції супроводжували вихованців як Залучанського так і Коломийського дитячих будинків-інтернатів також при перегляді театрального дійства – лялькової вистави. За це – оплески та дяка артистам театру.
А далі невелика прогулянка містом і, звичайно ж – смачний обід.
Нам приємно, що ми змогли долучитися до ще одного щасливо проведеного дитячого дня, а веселий сміх і дружні “обнімашки” ще довго не забудуться, та й дитяча щирість ще довго буде зігрівати душу.

Інформацію підготувала – Кирста О.М.
Фото – Маряна Сурмачевська.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top