“Вклоняємось доземно українському солдату”

“Ми б`ємось за те,

чому нема ціни у всьому світі –

за Батьківщину!”

(О.Довженко)

12 квітня 2018 року о 13.00 на абонементі ЦБ (вул.К.Данила,16) Івано-Франківської  МЦБС Департаменту культури міської ради відчначаючи день початку АТО (13.04.2014р.) відбулася презентація книги “Вклоняємось доземно українському солдату”, виданої Міністерством Оборони України ЦДО “Народна Армія”, 2017р,  подарованої бібліотеці редакцією газети “Народна Армія” за сприяння полковника А. Лисенка.

В передмові до книги Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак зауважив, що Українська армія сьогодні є гордістю всього українського народу. Відстоюючи державну незалежність і територіальну цілісність країни, наші військовослужбовці демонструють незламну волю і патріотизм. Шлях українців до створення власної держави та отримання незалежності був довгий та тернистий. І ця боротьба продовжується.

Заслужений журналіст України, головний редактор газети “Народна армія” полковник Роман Драпак процитував слова  Блаженнішого Любомира Гузара :” У нас немає поділу між Сходом і Заходом, є поділ між тими, хто любить Україну і хто ії не любить”. Вороги вкотре підступно намагаються зруйнувати наш довготривалий та складний шлях до нової національної держави. Увесь світ зараз захоплюється нашим характером, нашею волею і нашим патріотизмом. Держава і народ тільки тоді мають майбутнє, коли спроможні себе боронити!

Представляючи користувачам бібліотеки нове четверте видання книги “Вклоняємось доземно українському солдату”, бібліотекар підкреслила, що це розповіді про героїзм українського солдата та трагедію українського народу, про волонтерів – людей з небайдужим серцем та душею. Герої цієї книги надихають і виховують, вселяють віру в силу та незламність українського народу, в те, що Україна не відступить і утвердить власну державність.

Низько вклонімося живим і загиблим за те, що у багатьох містах нашої держави мільйони українців можуть жити вільно і будувати плани на майбутнє!

Презентацію підготувала і провела бібліотекар І категорії абонементу ЦБ Лисенко Л.С. Захід призначений для широкого кола користувачів.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top