“ Ви запалюєте наші серця любов’ю до книги!” Інтерв’ю із журналісткою Лесею Геник напередодні відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек журналістка Леся Геник вирішила трішки уважніше придивитися до Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи, до того чим вона живе і що може запропонувати сучасному читачеві. Вона взяла інтерв’ю в берегинь величного царства книги, а саме в заступника директора по роботі з дітьми Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи Іванцевої Г. Д., завідувача відділу обслуговування Кирсти О. М. та бібліотекаря інформаційного відділу АБІС Цюпер О. В.

Щира розмова в теплій обстановці читального залу ЦБ, обмін думками про перспективи і проблеми бібліотечної роботи запалила професійним вогнем очі бібліотекарів. Вони навперебій старалися якнайбільше розповісти про цікаве і незвичайне в їхній роботі. А як стало зрозуміло під час такого спілкування, сучасна бібліотека направду має чим зацікавити навіть прискіпливого користувача. Різноманітні цікаві форми роботи відділу обслуговування ЦБ (як на абонементі, так і в читальному залі та в краєзнавчому відділі), велика праця відділу АБІС над введенням нових технологій, підготовка майбутнього повноцінного читача в дитячих бібліотеках, заохочення до читання навіть тих діток, які ще не вміють читати…

І ще, у кожного бібліотекаря горять очі, а це не може не підкупити і не змусити повірити, що саме тут, у бібліотеці, здатні творитися справжні дива, навіть ті, які здаються неможливими. Завітайте до бібліотеки, переконайтесь самі!
А ще прочитайте статтю п. Лесі Геник “Бібліотека – це місце, де творяться справжні дива!”(на сайті м. Івано-Франківська – 0342), за яку ми їй дуже вдячні.
Інформацію підготувала Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top