Виїздна книжкова виставка до Дня Незалежності. Участь у франкових читаннях

25.08.2017 р. о 16.00. працівники бібліотеки-філії №5 здійснили виїздну книжкову виставку “Як зірка в небі — Україна в серці” під час концертно-розважальної програми “Великі й малі з незалежністю в душі” на площі біля народного дому “Княгинин” (вул.Галицька,40), в рамках фестивалю “Все українське на новий лад”.
Бібліотекарі представили присутнім видання з нагоди 26-річниці Незалежності України. Зокрема: “Україна. 101 мальовничий куточок: ілюстрована енциклопедія”, А.Нізовський “Сто великих чудес України”, А. Клімов “Україна.Видатні постаті”, “Духовна велич України: науково-публіцистичний збірник”, “Державний гімн України: популярний історичний нарис”, В.Семененко “Хто такі українці? Що таке Україна?”, “Ілюстрована енциклопедія українського народу. Звичаї.Свята.традиції”, М.Француженко-Вірний “Великі митрополити України”, “150 думок Митрополита Андрея Шептицького”, П.Гринчишин “Золотавий цвіт любові: духовна поезія”.

Для мешканців молодшого та середнього шкільного віку підібрано такі книги: Брати Капранови “Мальована історія Незалежності України”, Є.Білоусов “Славетні імена України”, В.Багірова “ України славні діти: поезії, пісні, розповіді”, “Рідна моя Україно!: цікаві сторінки вітчизняної історії та культури”. А також — цікаві статті з дитячої періодики : Н.Околітенко “Що таке герб?”, обряди і звичаї українців з журналу “Дивосвіт”, “Пізнавай Україну, подорожуючи з “Барвінком”, “Дещо про Україну: рекорди, винаходи” з журналу “Куля” та ін.

27.08.2017р. о 16.00. працівники бібліотеки-філії №5 взяли участь у поетичному флешмобі “Читаємо Франка разом” (міський парк культури та відпочинку ім. Шевченка), з нагоди 161-річниці з дня народження Івана Франка.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top