Виставка-інтрига “Книжковий бульвар”

З 2 по 8 лютого в бібліотеці-філії №5 (вул.Галицька,100) проходила виставка-інтрига “Книжковий бульвар”, присвячена 190 р. з дня народження Жюля Верна, 390 р. Шарля Перро, 200 р. Майна Ріда, 180 р. казці “Стійкий олов’яний солдатик”, 180 р. роману “Пригоди Олівера Твіста”, 150 р. “Діти капітана Гранта”.
Оскільки, на даний час користуються попитом нові книги сучасних авторів, бібліотекарі вирішили нагадати читачам про фантастичні мандри, пригодницькі видання зарубіжних класиків. Діти та дорослі відвідувачі обирали з підказками-картинками обгорнуті книжки, а бібліотекар розповідала цікавинки про книгу та автора. Це зацікавило користувачів бібліотеки взяти додому невідомі книги, щоб розгадати інтригу.

До прикладу: майбутній письменник народився у Франції, мріяв про далекі мандри, його вабило море. Вивчав різні науки. Віднайшов своє покликання після написання роману “П’ять тижнів на повітряній кулі”, який поклав початок серії “Незвичайні подорожі” (60 романів). Один із трьох найбільш перекладуваних письменників у світі. Його фантастичні вигадки справдилися. Хто цей автор?
Відповідальна Українець Світлана.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top