Виставка-рекомендація “Літні читання для серця і розуму”

З 1 липня 2018 року у бібліотеці-філії № 3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради розгорнуто  виставку-рекомендацію “Літні читання для серця і розуму” з циклу “Сезонні читання в бібліотеці” в рамках проекту “Літо +”.

Літо – улюблена пора дітей і дорослих. А отже – попереду багато цікавого: подорожі, зустрічі, нові знайомства, багато вільного часу і безліч нових книг. Бібліотекарі підготували для Вас добірку книжок, які варто прочитати! У спекотні літні дні вони подарують спокій і приємну прохолоду, ніби справжнє морозиво, а в дощові — будуть теплим сонячним промінчиком серед хмар. Короткі історії від Бруно Ферреро та П’єра Лефевра наче написані для спокійного літнього неквапливого читання і спонукають читача поміркувати над власним життям та віднайти у своєму серці мир та гармонію. Не залишить нікого  байдужим і «Кульбабове вино», Рея Бредбері. Це розповідь про літо, наповнене радісними, сумними, загадковими й тривожними подіями; літо, коли кожен день відбуваються дивовижні відкриття, головне з яких – ти живий, ти дихаєш, ти відчуваєш! А яке літо без історій про відчайдушні пошуки скарбів? Маленьким шукачам пригод справжньою знахідкою буде книга “Острів Скарбів” Р.-Л. Стівенсона. Це еталон пригодницького піратського роману. Таємнича карта безлюдного острова з захованим скарбом стає причиною зловісних змов, загадкових вбивств та інших захопливих подій. У книзі є все: і солоний морський вітер, і романтика далеких мандрів, й атмосфера справжніх пригод. А також радимо прочитати: “Митькозавр із Юрківки” Я. Стельмаха  та “Тореадори із Васюківки” В. Нестайка, “Мій друг Персі, Бофало Біл і я” У. Старка.

Добірка журнальних статей “Літо у розпалі” містить багато корисної інформації та пропонує план дій на гарячу пору року, а також поради,  як уберегтися від спеки та скористатися вітамінними принадами літа. Господині можуть переглянути рецепти та приготувати у себе вдома прохолодні літні напої, фруктово-ягідні десерти та інші смаколики. А справжнім майстриням, які не люблять байдикувати, пропонуємо створити чудове літнє намисто чи модну сумку власноруч. Вирушаймо назустріч літу! Заповнимо сторінки свого життя незабутніми літніми враженнями!

Відповідальна за організацію виставки Озарко М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top