Виставка-реквієм «Той тривожний квітень»

Цього року годинник життя відраховує 32 роки Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій планеті трагедія Чорнобиля. Ту мирну весняну українську ніч на берегах Прип’яті люди ніколи не забудуть. Природа подарувала гарну погоду. Проте в ту саму ніч з 25 на 26 квітня, відлік часу став не мирним, а бойовим і аварійним. О першій годині двадцять три хвилини сорок секунд над четвертим реактором  Чорнобильської електростанції велетенське полум’я розірвало нічну темряву.

23.04.2018 у бібліотеці-філії № 2 була представлена виставка-реквієм «Той тривожний квітень» (до дня Чорнобильської трагедії). Виставку відвідали читачі, які цікавилися подіями Чорнобильської катастрофи, а також її наслідками.

Всі присутні згадали героїв, які знаходились в зоні самого «пекла», і вшанували хвилиною мовчання тих,  що відійшли у вічність.

До уваги користувачів був проведений огляд книжкової виставки: Ю. Щербак «Чорнобиль», Р. Гейл «Останнє попередження», Л. Даєн «Чорнобиль – трава гірка». За допомогою виставки користувачі змогли дізнатися про історію трагедії з книг.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top