Виставка-присв’ята:«Над плином двох Бистриць прозорих красується місто моє»

«Місто моє, доле моя привітна,
Місто моє, серце любов’ю квітне,
Радість моя – зоре моя світанкова,
Свято моє, місто Франкове», –

так співається в одній з пісень про Івано-Франківськ. Ця святковість, в поєднанні з затишністю скверів і парків, робить наше місто рідним, своїм для всіх, хто в нім живе і хто його відвідує. Франик, як ласкаво називає Франківськ молодь, має дивну здатність омолоджуватись з кожним роком, чи то зусиллям нашого мера, чи то властивістю його мешканців. І чим більше історія проникає в його свята і будні, тим європейським воно стає.

357 років – для історії не так багато, але нам достатньо, щоб відчути плин часу, його миттєвість і вічність та вплив на долю всіх і кожного .
Бібліотека-філія №1 (вул. Вовчинецька, 206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в ці травневі святкові дні розгорнула виставку до Дня народження Івано-Франківська «Над плином двох Бистриць прозорих красується місто моє». Нею ми мандрували тихими вулицями старого Станіславова, віталися віртуально з видатними людьми нашого міста і з нею поринули у вир культурно-мистецького життя вчорашнього і сьогоднішнього Франківська. Місто кованих скульптур і фестивалів, світлої життєрадісності і величі споруд по-особливому приваблює. Воно має унікальну здатність наділяти кожного жителя комфортністю, компактністю та вишуканістю, а гостям дарувати відчуттям затишку і тихого, майже священного захоплення.


Завітайте до нашої бібліотеки, прочитайте друковані видання про наше чудове місто і відкрийте для себе чимало нового, захоплюючого і пізнавального про столицю Прикарпаття – наш чудовий Івано-Франківськ.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top