Виставка-панорама “Нові надходження” в філії №3

Novi nadkhod fil36 квітня 2013 року у бібліотеці–філії №3 ( вул. Хоткевича,52 а ) відбулася презентація нової літератури, яка представлена на виставці-панорамі «Нові надходження ». Користувачі бібліотеки мали змогу ознайомитися з новою літературою від івано-франківського видавництва релігійної літератури «Апостол». Це книги, які можуть змінити наше життя на краще: Регіс та Майза Кастро «Вервиця визволення», «Ісус любить тебе», «Ісус відвідує тебе»; Лінди Шуберт «Година чудес», «Правдиві сповіді». До уваги читачів щомісячний часопис «Слово», який розповідає про життя зі щоденними проблемами і Господніми ласками – про реальне і повноцінне життя з Богом. Це 40 сторінок цікавої і корисної інформації для сучасної і мислячої людини. Любителів зарубіжної літератури зацікавила книга Мюріел Спарк «Кращі роки місс Джин Броді».

Також читачі відкрили для себе нове ім’я української письменниці Зінаїди Луценко і її роман «Необдумана Міловиця». Це книга–звернення до всіх небайдужих читачів – шукати своє коріння, знати родовід, історію своїх батьків. Бо що більше ми дізнаємося про них, то краще розуміємо себе самих.

Інтерес у користувачів викликали книги: Галини Пагутяк «Уріж та його духи», І. Роздобудько «Пастка для жар-птиці», Кеті Максвелл «Коли мрії збуваються».

Дана виставка розрахована на широке коло користувачів і буде розгорута на протязі місяця.Запрошуємо шанувальників книги відвідати бібліотеку-філію № 3.

Відповідальний за проведення бібліотекар І категорії Озарко М.М.

Novi nadkhod fil3 2  

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top