Виставка нових надходжень “Нові книги до Нового Року”

З 20 по 30 грудня в бібліотеці – філії №14 (вул. Довженка, 12) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради в усіх відділах представлена виставка нових надходжень “Нові книги до Нового Року”.

Для найменших дітей цікавими виявилися книги О. Кротюк “От би мені коника!”, Г. Чубач “Українчики ідуть!”; для дітей середнього віку – пригодницько – фантастична повість про пригоди Лумпумчика в чотирьох книгах М. Чумарної; а для старшокласників – повісті С. Гридіна “Не ангел”, “ Незрозумілі” та дилогія О. Зубченка “Перемагаючи долю”.

Відвідувачі абонементу зустрілись із давно очікуваними книгами Р. Дала “Коняка Фокслі…”, Г. Робертса “Шантарам”, “Тінь гори”, В. Лиса “Щоденники Ієрихар” та ін.

Користувачі читального залу мали можливість ознайомитися із збіркою про героїв Крут “Крути” та цілою підбіркою книг для батьків про виховання дітей, зокрема: Альбісетті В. “Батьки та діти”, “Щасливі попри все”; Кавано Б. “Божа таємниця”, “Жменя камінців”, Тітов І. “Особистісне становлення дитини: суб’єктивний вимір” та ін.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top