Виробнича нарада за І-е півріччя 2017 р. МЦБС

12 липня 2017 року в читальному залі ЦБ відбулася нарада завідувачок бібліотек-філій, зав. відділів ЦБ, ведучих спеціалістів МЦБС по підсумках роботи за І-ше півріччя 2017р.

Як показав аналіз, бібліотеками системи було обслужено 31646 користувачів /71,5%/, книговидача становить 450198 /52%/, відвідування — 138482, середнє відвідування -4.4.

Проаналізовано сайт Івано-Франківської МЦБС, зокрема , масову роботу, яка була цікавою і різноманітною з використанням інноваційних форм по різних напрямках популяризації літератури. Робота проводилася не тільки в бібліотеках, але й на відкритих майданчиках, прибудинкових територіях, дитячих садочках, парку культури ім. Т.Шевченка.

Активно запрацювали гуртки, які є при бібліотеках. Проведено цілий ряд майстер-класів по виготовленню виробів із трави, бісеру /філ.№3/, ляльок-мотанок /філ. №13/, виробів у техніці квілінгу /філ. №1/, малюнків на асфальті /№4, 14,/ проведення флеш-мобів /ЦДБ, ДФ№1/.

В рамках проекту “Літо+”, який започаткований в МЦБС, на протязі літніх місяців кожної неділі проводяться масові заходи у парку культури бібліотеками міста і приурочені до фестивальної програми “Мелодії парку” /ЦБ, №1,2,3, ДФ№1/. Попереду ще цілий ряд несподіванок для відвідувачів парку.

З 26 червня по 28 серпня 2017 року в бібліотеках міста проходить комп’ютерне голосування за “Бюджет участі” — один із способів мешканцям приєднатися до розподілу бюджетних коштів. Бібліотечні працівники сумлінно відносяться до покладеного на них завдання. До послуг голосуючих не тільки комп’ютери , але й допомога , увага, гостинність працівників бібліотек.

Головне завдання бібліотек у ІІІ кварталі 2017р. – відзначення Дня Незалежності, Дня державного прапора, 161 річниці від дня народження І.Франка. Розроблені цікаві пропозиції і напрацювання, зокрема, участь у загальноміському святкуванні — буде організована загальносистемна виставка творчих робіт користувачів бібліотек міста.

Система працює стабільно, кожна бібліотека має окреслені конкретні завдання, які буде виконувати з метою задоволення запитів своїх користувачів.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top