“Весь світ без кордонів”

Історія стверджує, що туризм в сучасному розумінні, як масове явище і широкодоступна можливість здійснення подорожі, виник порівняно недавно, на початку минулого століття. Стрімко набираючи обертів, це явище стало на стільки популярним, що туризмом в тій чи іншій мірі стало займатися переважна більшість людей, особливо в розвинених країнах і країнах, що розвиваються.

25 вересня 2019 року о 14:00 годині в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся прес-візит «Весь світ без кордонів», присвячений Дню туризму в Україні.

Користувачі мали можливість переглянути журнали і книжки по туризму та географії. Огляд періодичних видань дав змогу ознайомитися з країнами, материками, культурою та національним колоритом народів світу.

Родзинкою огляду став журнал «Міжнародний туризм». «Міжнародний туризм»  — україномовний журнал про мандрівки та відпочинок, перше туристичне видання України (з 1992 року). Має прогресивний дизайн і високоякісне поліграфічне виконання. Розповідає про природні й рукотворні чудеса планети, шоу-зірок та їхні подорожі, мандрівників і митців, провідні торгові марки, автоподорожі, спорт, здоров’я, товари для відпочинку та комфорту, пропонує багато варіантів відпочинку, дає цінні поради щодо подорожей. Також видає спецвипуски про велнес, спа та здоров’я.

Книжкова продукція представлена була  такими виданнями:

Країни світу. Азія: енциклопедія для дітнй  серед. шк. віку/ авт. – упоряд. В.М. Скляренко, В.В. Мірошнікова, А.С. Шуклінова, М.О. Панкова; худож.-оформлювачЛ.Д. Киркач-Осипова.- Симферополь: Таврида, 2012.-320 с.іл.

Барзотті Е. Ілюстрований атлас світу: енциклопедія.-Х.: Видавничий дім « Пегас», 2018.-96 с..:іл.

Губарев В.К. Географія світу: довідник школяра і студента.-Донецьк: ТОВ ВКФ « БАО», 2007.-576 с., та ін.

Бажаємо всім щоб книжкова подорож заохотила і дала можливість подорожувати країнами світу реально.

Відповідальна за проведення Ліктей Н.К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top