“Веселись, грай і книжки читай”

З метою заохочення дітей до читання в рамках проекту “Літо+”.

8.06.2017 року в бібліотеці – філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи 11А) з учнями ЗОШ №4 3-4 класів проведено розважально – пізнавальний, казково – ігровий вікенд.

Продовжуючи реалізацію проекту “Віртуальна реальність в бібліотеці” бібліотекар запропонувала трьом командам учнів зібрати картинки із пазлів якомога швидше. Складаючи пазли діти продемонстрували згуртованість команди, вміння узгоджувати свої дії з іншими. На команду переможця чекав сюрприз: вони перші відсканували свою картинку камерою телефону і зображення ожило! Діти раділи, це дуже їх розважило.

Захопила дітей і запропонована бібліотекарем ідея малювання за допомогою власних рук. Діти обводячи олівцями свої руки на білому аркуші паперу створювали різні самостійні сюжетні композиції: метелика, зайчика, півника, песика.

Між розвагами бібліотекар запросила учнів взяли участь в цікавій казковій вікторині. де вони були активні і продемонстрували свої знання казок і казкових героїв.

В конкурсі “Цікавий світ загадок“ діти проявили свою кмітливість. В дитячому куточку учні розважались іграшками, грали в лабіринт, складали конструктор, малювали на мольберті.

Дуже захопила дітей і зацікавила гра “Павутиння дружби”, в якій діти передавали з рук в руки клубочок ниток і розповідали про свого найкращого друга і в результаті поплутались так званою “павутинкою”. Це їх розважило і згуртувало.
Учні весело провели вікенд в бібліотеці, лунав сміх і радість, гарний настрій був в усіх.
Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top