“Весела новорічна майстерня”

22.12.2017 року у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи, 11А) Івано-Франківської МЦБС, Департаменту культури Івано-Франківської Міської ради з учнями 4А класу ЗОШ №4 проведено свято-забаву “Весела новорічна майстерня”.

Новорічні свята є найулюбленішими і найбільше очікуванішими святами для всіх, бо вони дарують надію на світле та щасливе майбутнє.

Напередодні свят всі мріють про чудеса. Бібліотекар закликала дітей не чекати дива, а створити його власноруч. Для цього потрібно лише бажання, фантазія та гарний настрій. І запропонувала  школярам майстер-клас по виготовленню “Сніжинки-пушинки”. Майстерно зроблені дітьми дуже чудові новорічні прикраси сніжинки-пушинки обов’язково справлять враження на усіх їхніх рідних! Сюрпризом для дітлахів були цукерки, які для них залишив Святий Миколай ,тому що він знав,що ці діти були чемні, а сьогодні проявили себе талановитими і такими майстерними!

Під пісню “Пухнасті сніжинки” діти зробили сніжинок хоровод, співали і веселились.Цікавим був конкурс пантоміма “Покажіть яка буває сніжинка”.

Ігрова частина свята відбулася у вигляді цікавої вікторини”Зимова круговерть”, загадок на зимову тематику і складання гуртом зимового вірша “Якою ж буває зими?”

Особливу увагу дітей привернув майстерно зроблений бібліотекарем із книжок сніговик-читач. Школярі виявили бажання і дома зробити такого.А бібліотекар закликала дітей взяти стільки книг на канікулах з бібліотеки і прочитати, щоб їх сніговик був якимога більшим. Дуже  розважила учнів запропонована бібліотекарем гра “Ніс сніговика”.

Під пісню “ Новий Рік!” діти танцювали біля сніговика і співали. А під пісню “З Новим Роком” дарували один одному обійми, посмішки і теплі слова вітань.

Діти залишили бібліотеку задоволеними і щасливими, тому старання бібліотекаря у підготовці свята виправдалося.

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top