Великоднє диво Майстер – клас

5 квітня 2018 року в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради працівники бібліотеки разом з учасниками дитячо-юнацького клубу « Юність» та користувачами бібліотеки-філії №4 провели майстер-клас з виготовлення писанки «Великоднє диво».

Діти захоплено розмальовували уже готові, заґрунтовані писанки так, як вони собі уявляли. Різноманітність розпису і уяви – вражали. Атмосфера свята і радості панувала протягом усього майстер-класу.

В проведенні цього заходу нам, працівникам бібліотеки велику допомогу надали завідувачка міської дитячої бібліотекою №1 Марковська О.М. та Дубовська О. П. А також, велика вдячність педагогу – організатору клубу « Юність» Білик Г.С., яка взяла активну участь у заході і створювала настрій співаючи веснянки.

Учасники заходу, після створення писанок, ніяк не хотіли розходитися і на додаток розмалювали величезну кількість розмальовок на пасхальну тему.
На завершення пройшла фотосесія всіх учасників. Дякуємо всім, хто знайшов час і бажання прийти на наш майстер-клас. Веселих всім свят.
Відповідальна за проведення заходу Ліктей Н.К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top