“Валентинка – закоханого серця частинка”

Напередодні дня закоханих в бібліотеці-філії №13 (с. Хриплин, вул. Берегова 4в) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся майстер-клас “Валентинка – закоханого серця частинка”. Адже день святого Валентина одне з найромантичніших свят року. Люди різного віку, а особливо молодь, в цей день виказують знаки уваги один одному, зізнаються в коханні близьким, друзям, рідним і дарують подарунки. Найпоширенішим подарунком в цей день є валентинка, зроблена у вигляді сердечка.

На початку заходу завідувачка бібліотеки познайомила дітей з історією виникнення Валентинового дня, розповіла як цей день відзначають в різних країнах та провела вікторину “Чи знаєте ви героїв казок, які уміли дружити та любити”.

Читачі бібліотеки також вирішили підготуватися до цього свята і виготовити валентинки своїми руками. І хоча вони ще діти, та по-справжньому люблять своїх батьків, сестричок чи братиків, бабусь і дідусів і саме їм подарують свої валентинки. Виріб виготовлений власними руками несе ніжність дитячих сердечок, тепло, турботу і радість близьким.

  Діти творчо підійшли до роботи. Уважно і старанно переплітали смужки кольорового паперу і дуже раділи, коли в них все виходило. Зробивши одне сердечко – кошик діти на цьому не зупинилися, вирішили зробити ще по одному, а також на основі сердечка робили конвертики.

  Захід пройшов в дружній атмосфері, діти весело та цікаво провели час.

Відповідальна за захід Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top