Бібліотечник на абонементі ЦБ з нагоди Всесвітнього дня поезії

Panorama 2

Картинка клікабельна

20.03.14 на абонементі центральної бібліотеки (вул. К. Данила, 16) відбувся вечір-бібліотечник “Поезія — слово, поезія — пісня, поезія — думка жива”, що проходив у невимушеній атмосфері поетичного шапіто і був присвячений Всесвітньому дню поезії.

 

 

Окрема подяка фотокору Оляні Польовій за надані фотографії, які були використанні для створення фоторяду. Фото доступні для завантаження тут (пароль на архіві – кількість людей, заявлених на зустріч “Вконтакті”; питати в Богдана).

Бібліотекарі ознайомили присутніх з його історією та презентували книжкову виставку “Поезії не змовкне джерело”, де були представлені різноманітні перлини українського та зарубіжного поетичного слова.

В стінах бібліотеки зібралися молоді талановиті люди. Вони читали поезію Ліни Костенко, приурочену до дня її народження, поезію Тараса Шевченка як продовження шевченківських днів, а також власну. Як завжди родзинкою вечора стала музика бардів.

 

 Поділилася з присутніми своїми новими творчими здобутками поетеса і художниця Ірина Тарновецька-Мороз. Її вірші, як і вірші інших авторів, виявилися цікавими для присутніх.

Приємною несподіванкою для всіх була присутність іноземних студентів підготовчого відділення ІФНТУНГ, які вразили присутніх виконанням творів Великого Кобзаря, зокрема уривків з поеми “Княжна” та “Кавказ” як українською так і португалською мовами.

Франківськ має нове гідне покоління митців, які мають що сказати і неабияк, бо в дружньому колі творчих особистостей, в оточенні книг панував гарний настрій, добре слово і безпосередня щирість. Атмосфера книги, поезії, музики спонукає до подальших творчих звершень як музикантів, так і літераторів, а бібліотека завжди чекає в своїх стінах на цікаві особистості, що прагнуть самореалізації.

Відповідальна за проведення зав. відділу обслуговування Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top