Бібліотечний урок “Книжкова родина”

16.10.2018р.о 15:00 в бібліотеку-філію №13 (с.Хриплин, вул.Берегова 4 в) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради на бібліотечний урок завітали учні 3-го класу разом із своєю вчителькою Качур Галиною Іванівною. Завідувачка бібліотеки ознайомила юних читачів з сучасними періодичними виданнями – журналами та газетами для дітей.

Розповіла та показала які бувають журнали та газети і чим вони відрізняються від книжки. Порадила дітям як правильно читати журнал і на що звертати першочергову увагу.
Учні із задоволенням листали сторінки журналів, знаходили рубрики, зачитували веселі смішинки, розв’язували головоломки, відгадували загадки та відповідали на питання вікторини.
А ще в бібліотеці була організована ілюстрована викладка дитячої періодики “Про все цікаве на планеті читай в журналі та газеті”.

По закінченню бібліотечного уроку кожен учень на свій смак та уподобання вибрав собі додому журнал. А бібліотекарка побажала дітям щоб журнали та газети стали для них справжніми друзями, порадували їх чудовими казками, оповіданнями, коміксами, навчили логічно мислити,
любити та шанувати родину, Бога, Україну і мову її солов’їну.
Відповідальна за захід Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top