Бібліотечний кінозал “Уроки тітоньки Сови”       

26 вересня група читачів дізнались багато цікавого і корисного відвідавши гурток “бібліотечний кінозал”, який працює в бібліотеці- філії №1 по роботі з дітьми Департаменту культури Івано -Франківської міської ради. Тема перегляду про тварин: любити, знати, захищати.

Усі різні, усі рівні. Про це знають, здавалося б, і діти, і дорослі. Знають, але чомусь дуже часто забувають. Так само забувають і те, що крім людей, на планеті повно інших повноправних мешканців. які часто-густо страждають і потерпають через нашу необережність і байдужість. Аби бодай трошки відновити справедливість бібліотекар Ідзьо Г.В. підготувала цікаву мандрівку за допомогою мультфільмів “Уроки тітоньки Сови”, про навколишній світ та його мешканців.

Діти також переглянули і ознайомилися з дитячими книгами здатних не просто відчинити двері до таємничого й дивовижного світу природи та розповісти про тварин, але й переконати у тому що усі вони-великі та маленькі , повзкі та слизькі, волохаті та хвостаті, вухаті та зубаті – заслуговують на нашу любов та повагу, а деякі з них буквально потребують допомоги.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top