Бібліотечний кінозал: «Мультяшне літо»

Яке літо без улюблених мультиків та їх казкових героїв. З цією метою в бібліотеці – філії №8, 3 липня 2017 року, Івано – Франківської МЦБС Департаменту культури міськвиконкому в рамках спец – проекту: «Літо +» було організовано бібліотечний кінозал: «Мультяшне літо».

Діти переглянули цікаві повчальні мультфільми де в оригінальній, ненав’язливій формі, на прикладі казкових героїв висвітлюється питання культури поведінки, добрих і негарних вчинків, бережне ставлення до всього, що нас оточує, веселі уроки безпеки, а також мультфільми, про літо, канікули, веселі пригоди дітей. Особливо сподобалась мульт- хвилинка: «Чарівний світ українських казок». Після перегляду мультиків, було емоційне обговорення, присутні ділилися враженням побаченого і обмірковували, як би вони вчинили на місці того чи іншого героя. А головне позитивна емоція дитини після перегляду мультиків, що відбулись в бібліотеці. Потім діти розмальовували в розмальовках своїх улюблених казкових героїв.

А на завершення діти ласували смугастим смаколиком – кавуном. Адже 3 серпня Всесвітній день кавуна. Свято це бере початок в Америці, яке посідає перше місце за кількістю поїдання кавуна в порівнянні з іншими країнами. Діти полишали бібліотеку в чудовому настрої.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top