Бібліотечне графіті “Веселковий дивосвіт”

Щорічно 1 червня в Україні відзначається День захисту дітей. В рамках святкування цього дня бібліотекарі бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) разом із пришкільним табором “Сонечко” СШ №10, а також читачами бібліотеки провели бібліотечне графіті “Веселковий дивосвіт”.

Бібліотекар привітав дітей із Міжнародним днем захисту дітей та розповів про права дитини і організував конкурс малюнків на асфальті.

Малювання на асфальті – це не тільки веселе заняття під час прогулянки. Це і творчість, і пізнання навколишнього світу. Адже малювати асфальтною крейдою це зовсім не те ж саме, що водити по папері олівцем або пензликом. Тут зовсім інші відчуття. Але ж для дітей – це й не тільки результат, а і процес. І асфальт засяяв дивовижними фарбами: жовте сонце світило нерівними променями, в синьому небі літала повітряна куля з якимись незрозумілими істотами на борту, а також розцвіла велика квітка бажань.

Всі малюнки були виконані майстерно, використовуючи поради по малюванню із книги Житник Ж. “Школа малювання”. В результаті перемогла дружба.

Відповідальна Паркулаб Н.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top