Бібліотека-філія №1

Головна  >>  Бібліотеки

placeholder м.Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 206
email biblio.if.1@gmail.com telephone +38 0342 56 78 77
people Завідувач бібліотеки – Воробчак Марія Дмитрівна
calendar Графік роботи:
понеділок – четвер clock 10:00 – 18:00
п’ятниця closed вихідний день
субота clock 10:00 – 18:00
неділя clock 09:00 – 17:00

Бібліотека-філія №1 функціонує в мікрорайоні Позитрон. Книжковий фонд налічує 35431 примірників книг. Бібліотека обслуговує за рік 3643 читачів, відвідування за рік становить – 24500 разів. В бібліотеці прекрасний читальний зал, зі смаком оформлені книжкові виставки. Тут можуть працювати з книгою одночасно всі категорії читачів (60 посадових місць). На абонементі дошкільнята і учні 1-9 класів можуть вибрати цікаву книжку. В дитячому відділі діє гурток “Умілі руки” (витинанки, орігамі, саморобки з паперу та ін.)

Значна увага приділяється родинному вихованню в сім’ї, залученню до читання цілих родин. Родинні свята, мандрівки в минуле, зустрічі різних поколінь, конкурси, ігри, – такі заходи виховують користувачів, вчать впроваджувати і берегти традиції та звичаї нашого народу. Особливо під час святкувань Різдва, Великодня, днів родини.

Особливий наголос на популяризацію літератури з питань національного та духовного відродження, краєзнавства, екологічного виховання, представлення Івано-Франківщини як привабливої туристичної зони, її перспективи, здорового способу життя та боротьби з шкідливими звичками.

Бібліотека тісно співпрацює зі своїми партнерами – Народним домом №2, бібліотекою-філією №6, бібліотекою коледжу електронних приладів, ЗОШ №10, 25. Це проведення цікавих масових заходів і безпосереднє обслуговування їхніх користувачів.

В рамках проекту «Місто – селу» бібліотека-філія №1 співпрацює з бібліотекою-філією №10 с. Вовчинець, в якому передбачено цілий ряд різноманітних масових заходів, довідково-бібліографічних консультацій по роботі з фондом, взаємовідвідувань.

В бібліотеці-філії №1 діє літературний клуб за інтересами «Ліра», засідання якого присвячені відзначенню ювілеїв письменників, поетів, визначних людей нашого краю.

Поділіться цим записом в: