Бібліотека-філія №5

Головна  >>  Бібліотеки

placeholder м.Івано-Франківськ, вул. Галицька, 100
email biblio.if.abon@gmail.com telephone +38 0342 58 10 29
people Завідувач бібліотеки – Українець Світлана Іванівна
calendar Графік роботи:
понеділок – п’ятниця clock 10:00 – 18:00
субота closed вихідний день
неділя closed вихідний день

Бібліотека-філія № 5 розпочала свою роботу в серпні 1999 року в мікрорайоні Пасічна. В бібліотеці працюють два відділи: абонемент і читальний зал. Книжковий фонд становить 14466 примірників. Бібліотека обслуговує за рік 843 читачі. Відвідування бібліотеки за рік становить 7948.

Основна категорія, яку обслуговує бібліотека – діти, дошкільнята, юнацтво. Це дитячий садок №34, 36, ЗШ №18,24, ВПТУ №13. Користувачами бібліотеки є працівники тролейбусного депо, обласного центру туризму і краєзнавства, а також жителі мікрорайону. Фонд бібліотеки недостатній для обслуговування цих категорій користувачів. Виручає достатня кількість періодичних видань, зокрема з нею можна познайомитись в читальному залі. Діяльність бібліотеки, як духовного центру спілкування та дозвілля, здійснюється з урахуванням усіх особливостей дитячої, юнацької і дорослої аудиторії. Особлива увага акцентується на сімейному читанні. Затишне приміщення, уважне ставлення працівників бібліотеки до користувачів, доброзичливе відношення та бажання допомогти кожному відвідувачу знайти потрібний матеріал для навчання або книжку для душі – основні пріоритети бібліотеки.

Цікава особливість бібліотеки-філії – проведення бібліотечно-бібліографічних уроків з учнями та юнацтвом, впровадження в практику роботи нових форм, які користуються попитом у відвідувачів.

Поділіться цим записом в: