“Бібліотека під парасолькою”

Літо у розпалі. Воно тішить нас канікулами, сонцем, спекою, морозивом, річкою, засмагою, прогулянками і, звісно ж, книжками. А що не у всіх наших користувачів-дітей є можливість виїхати на літній відпочинок із галасливого міста десь у гори, на море, чи навіть в село до дідуся та бабусі, тож закономірно виникають питання: як у рідному місті відпочити з користю і не просиджувати цілі дні біля комп’ютера. Для таких читачів бібліотекарі пропонують  різні заходи у веселій пізнавально-ігровій формі. «Літо з книгою» – саме з таким девізом протягом літніх канікул працює бібліотека. Усіх дітей очікує цікаве дозвілля, незвичайне читання на свіжому повітрі, комфортне бібліотечне середовище.

21 липня 2019 року працівники бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках проєкту “ЛІТО+” на дитячому майданчику біля бібліотеки провели пізнавально-розважальну гру “Бібліотека під парасолькою”.

Під “казковою” парасолькою зібралися діти, що полюбляють казки, під “зоологічною” – любителі тварин. Всі охочі відгадували загадки, розгадували метаграми, читали вірші улюблених поетів, розповідали про улюблених тварин. Діти переконалися, хто читає, той більше знає.  

Відповідальна за проведення Лучак Е. І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top