Бібліорепортаж «Україна: незалежність, гідність, свобода»

Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України. У 2014 році. Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

З нагоди Дня Гідності та Свободи в бібліотеці-філії №8 (Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся 21 листопада 2018 року бібліорепортаж для учнів 8-го класу ЗШ№6.

Під час заходу учні дізнались про історичні події, що змінили політичне обличчя України, що в цей день наша країна згадує патріотів-героїв, які загинули під час Революції Гідності. Бібліотекар наголосила – відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гордість та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії. Учні були ознайомлені з книжковою виставкою « Події, що змінили долю України», також вони мали змогу переглянути відеоролик «День Гідності та Свободи: хронологія двох революцій».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top