Бібліопрес «Журнальний майдан цікавих новин»

29.07.2018 року у парку ім. Т. Шевченка в рамках V міського фестивалю “Мелодії парку” та проекту “Літо + ” бібліотекарі бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188), та бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели бібліопрес «Журнальний майдан цікавих новин».

Відвідувачі парку мали можливість ознайомитись з різноманітністю періодичних видань, які надійшли до наших бібліотек протягом 2018 року. Бібліотекарі представили такі журнали: «Колосок», «Малятко», «Світ дитини», «Яблунька», «Однокласник», «Пізнайко», «Стежка», «Граючись вчимося» тощо. Розповіли, що саме з них ми дізнаємося про новини та отримуємо відповіді на цікаві для нас питання. На сторінках цих видань можна зустрітись із нечуваними чудесами світу, пізнати великі таємниці та загадкові явища, довідатися про мальовничу природу світу та України: її гори, ліси, ріки, що населені цікавими рідкісними тваринами й рослинами.

Присутні мали змогу переглянути періодичні видання, ближче познайомитись з ними та вибрати собі цікавинку для читання на лавочці.
Діти залюбки відгадували кросворди та загадки з журналів «Малятко», а любителі англійської поповнили свій словниковий запас разом з журналом «Яблунька».
Відповідальні Подолецька Г. І., Воробчак М. Д.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top