Бібліокешин “Рідної мови чиста криниця”

21 лютого протягом дня працівники бібліотеки-філії №5 (вул. Галицька,100) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради проводили бібліокешин “Рідної мови чиста криниця” з нагоди Міжнародного дня рідної мови.

Учні 5-7 класів, які відвідали в цей день книгозбірню із неймовірним захопленням розшукували “скриню скарбів” у бібліотеці. Для початку сміливі пірати-мовознавці виготовили компас-орієнтир за допомогою горнятка з водою, магніту та голки. А згодом використовуючи його і звісно ж карту скарбів мандрували бібліотечним приміщенням. Діти робили зупинки на “острові опонентів” (тут потрібно було підібрати антоніми до запропонованих слів), “острові шифрувальників” (пояснити фразеологізми), “острові народної мудрості” (продовжити прислів’я), “острові грамотєїв” (відредагувати словосполучення) та “острові жартівників” (дати відповідь на жартівливе запитання), грали в ігри “Знайди шпигуна з іншого корабля” та “Випробування на витривалість”.

Наостанок, щоб відкрити скриню учасники повинні були розшифрувати слово та знайти чарівний ключ. Шукачів пригод чекали справжні скарби книжечки із нових надходжень та конфети-монетки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top