“Будь уважним пішоходом”

8 серпня о 14 00 у бібліотеці-філії №5 (вул. Галицька, 100) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках проекту “Літо+” відбулася година безпеки “Будь уважним пішоходом”.

На вулиці літо. У дітей канікули, і вони багато часу проводять на подвір’ї чи біля дороги. Тому надзвичайно важливо, щоб наймолодші учасники дорожнього руху добре знали правила безпечної поведінки.

Для учнів 4-6 класів бібліотекар підготувала різноманітні ігри та розваги, щоб цікавіше засвоювати потрібні їм знання. Спочатку для  школярів 5-6 класів було проведено історичний екскурс у часи створення першого світлофора (5 серпня 1914 року)  а маленькі відвідувачі переглянули тематичні мультфільми “Уроки тітоньки Сови. Азбука безпеки.” Опісля присутні складали автопазли, розгадували логічні головоломки, розфарбовували розмальовки-загадки, грали у настільні ігри з журналів “Пізнайко” ,“Велика дитяча газета”, “Стежка” та у дидактичну гру “Світлофор-всезнайко”.

Дещо згодом на подвір’ї біля приміщення бібліотеки діти грали у рухливі ігри: гра-вікторина “Доріжка уважного пішохода” та ігри “Автоінспектор і водії”, “Перегони автомобілів”

До уваги  відвідувачів було надано  виставку-інсталяцію “Безпека на дорозі – безпека життя” та листівки-порадники  для молодих батьків “Як захистити своїх маленьких пішоходів”. Учасники отримали позитивні емоції, подарунки і корисні знання.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top