Бесіда-розповідь “Таємниці лісових мешканців”

9.10.2018р. о 11.30 в бібліотеці-філії №13 (с.Хриплин, вул.Берегова 4в) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся захід присвячений Всесвітньому дню тварин.


На захід в бібліотеку завітали учні 2-го класу Хриплинської школи. З розповіді бібліотекаря діти дізналися багато цікавих фактів про життя та сферу існування тварин: хто найбільший в царстві звірів, хто найменший, хто найшвидший, хто довше за всіх живе, хто більше за всіх спить, хто може передбачити погоду, а хто може й полікувати.

Діти також довідалися про благодійні організації по захисту тварин, які існують в багатьох країнах, і про Дім Сірка, який працює в нашому місті.
Юні користувачі із задоволенням брали участь у зоовікторині “Я у світі не один, а що я знаю про тварин”та конкурсі “Я тваринок добре знаю, метаграми розгадаю”.
Учні не тільки слухали розповідь бібліотекаря, а й самі ділилися своїми враженнями та спостереженнями за домашніми улюбленцями.

Додому діти пішли не з порожніми руками, кожен вибрав собі книжечку чи журнал на свій смак.
Я думаю, що зернятка почутого осядуть в душах наших дітей і вони з часом зрозуміють, як важливо розумно і бережно ставитися до природи, дбати про тварин, проявляти до них чуйність, доброту та милосердя.
Відповідальна за захід Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top