Асфальтний малюнок “В нас долоньки ось які – кольорові, чарівні”

27.08.2019 р.  о 13:00 год. на площадці біля народного дому бібліотека-філія №13 (с.Хриплин, вул.Берегова 4в.)МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провела конкурс малюнків на асфальті. Дітям запропонували поділитися враженнями про літо та літні канікули. За допомогою кольорової крейди та фантазії діти створювали на асфальті яскраві шедеври, якими можна було довго захоплюватися.

На дитячих малюнках засвітило яскраве сонечко, зазеленіла молода травичка, заясніло голубе небо, захлюпотіло лагідне море, запахли прекрасні квіти, на які сів різнобарвний метелик. Діти також малювали державні та народні символи України, не забули і про книжку.  Кожен малюнок ніс у собі часточку дитячої душі, яка прагне бачити навколишній світ кольоровим, мирним та радісним, щоб завжди світило лагідне сонечко і поряд були мама і тато.

Роботи маленьких художників виявилися цікавими та яскравими – це був справжній феєрверк дитячої фантазії. Перемогу в конкурсі здобули дитячі посмішки, веселий сміх та гарний настрій усіх присутніх.

 Відповідальна за захід Бабій О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top