Акцію до Дня захисту дітей «Допитливим малятам на літо почитати»

1.06. 2017 р. о 11.00. бібліотека-філія №5 (вул. Галицька,100) провела акцію до Дня захисту дітей «Допитливим малятам на літо почитати» на території дитячого садка №36 «Віночок» (вул. Целевича,16а) з вихованцями групи «Буратіно», в рамках проекту МЦБС «ЛІТО+».

Демонструючи картинки з журналів «Пізнайко», «Барвінок», «Ангелятко», «Яблунька», «Смайлик», «Малятко», бібліотекар розповіла малятам про папірусні сувої, як створюється паперова книга, про сучасну електронну книгу, де живуть вірні друзі дітей — книжечки. Наймолодші читачі охоче ділилися знаннями про тварин, казки, бібліотеку, відгадували загадки, розповідали віршики, гуртом відповідали на запитання казкової вікторини, брали участь у грі «ТАК чи НІ?», розглядали іграшкові книжки. На запитання: «Ким хочете стати?» дівчатка відповідали: «Принцесами!», хлопчики: «Поліцейськими!». А також малюки слухали вірші Ганни Чубач про професії з книги «Веселі Хтосики».

Працівник книгозбірні здійснила перегляд літератури, яку можна читати дітям влітку: «Школа принцес», «Приміряй костюм супермена», «Лицарські чесноти», «Мотоцикли», «Дирижаблі. Літаки», «Абетка ввічливості», Т. Лисенко «Книжка про неслухнясиків», Л. Опанасенко «Ліниве слоненя», «Поросятко ненажера», «Лев і корона» та ін. Завідувачка бібліотеки №5 заохотила вихователів позичати книги для групового читання, а батькам запропонувала записатися сім’єю до бібліотеки.
На завершення акції дітям подарували книжки-розмальовки В.Олійника «В нашім домі новина».

Відповідальна Українець С.І.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top