Азбука безпеки “Літо без проблем”

Для кожної дитини літні канікули – це найбільше свято, найкращий відпочинок. Тут і захопливі подорожі, і веселі ігри в таборах відпочинку. А ще цікаво та змістовно проведений час вдома, незабутні пригоди під час прогулянок, несподівані зустрічі… Відпочинок влітку завжди йде дітям на користь, але іноді трапляються ситуації, які загрожують життю, або здоров’ю.

31 травня 2018 року у бібліотеці-філії № 3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбулася азбука безпеки “Літо без проблем” в рамках проекту “Літо +”.

На канікулах всі полюбляють відпочивати у лісі, на річці або вирушають у похід у гори. Та чи всі пам’ятають правила безпечного відпочинку? Бібліотекар розповіла дітям основні правила відпочинку на природі: у яку погоду не можна влаштовувати багаття та розпалювати вогнища, які правила слід виконувати, щоби не заблукати в лісі. Читачі дізналися про їстівні та отруйні лісові рослини та гриби.

Найкращий відпочинок — на природі. Природа дарує людям чисте і свіже повітря, гарний настрій і великий заряд бадьорості. Під час відпочинку людина не лише набирається снаги, а ще й отримує нові знання і враження. Перебування на природі, спілкування із нею зміцнює здоров’я, відновлює сили.  Тому на канікулах варто здійснювати більше прогулянок до лісу, на річку та мандрувати мальовничими місцинами нашого краю.

Відповідальна за проведення Арабчук О.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top